Wie ben ik ?

Mijn studies als verpleegkundige waren een natuurlijke roeping, die zeer snel aanwezig was. Al meer dan 18 jaar heb ik heel verschillende werktplaatsen kunnen ervaren. Na een psychopathologische ervaring op het gebied van psychiatrie voor kinderen, adolescenten en volwassenen, is thuisverpleging de beste manier voor mij om patiënten in levenseinde het beste te begeleiden met mijn holistische visie ( fysiek, emotioneel, psychologisch).

Ik begeleid ook mensen op hun levensweg met behulp van Strategic Conversational Hypnosis (PTR) en gebruik ook hulpmiddelen die zijn geleend van de humanistische, korte en transpersoonlijke therapie die ik heb opgedaan door middel van verschillende trainingen, lezingen en ervaringen ( C.Rodgers, Gestalt F.Perls, Wilhelm Reich, Jung, KGDurkheim, A.Miller, Richard Moss, Michael Szyper en Della.)

Ik geef ook hoge darmspoelingen, een methode van zachte darmhygiëne, die het mogelijk maakt om de darmflora, maar ook het hele lichaam en de geest te reinigen, het kan ook worden gecombineerd met de hypnose om bepaalde kwaden en emoties te verwerken.

Ik ben ervan overtuigd dat elk mens de nodige middelen heeft om zich te ontplooien, mijn begeleiding is gebaseerd op het pad van het hart, met zachtheid en lichtheid.
Ik begeleid je in een zoektocht naar je eigen waarheid, uniek voor iedereen, met respect voor de tijd die nodig is om de inzet van je talenten volledig tegemoet te komen.

trainingen:

Verplaagkunde A 1 (specialisatie in nefrologie)
4 jaar training in psychotherapie met EMTE door Lara Szyper en Michel Leroux
(EMTE 4 jaar assistentschap co-animatie meer dan 1000 uur) 2009-2014
Enneagram en Jungiaanse typen (MBTI) door Halin Premont Institute
Lithotherapie door Reynald Boschiero
Diepe Ontspanning Shultz / Jacobson door Marianne Obezinski
Energetische zorg en lichaam door Daniel Schroder
Trauma Psychotherapy, Conversational Hypnosis PTR Gecertificeerd door Gérald Brassine
Intensive Seminars: Mandala of Being van Richard Moss
Seminars and Retreats: Mindfulness / Vipassana / Non-Duality
AVS TRAINING: Hoge Darmspoeling basis
AVS TRAINING: Voedingsexpertise
AVS TRAINING: Hoge darmspoeling Expert
Korte systemische therapie van Palo Alto door Jean-François Terrakowski